COLOFON

Hiermee eindigt de verhalenreeks bij de kerststal in 2022/23. Het is voor de derde keer dat deze verhalen vanaf de eerste zondag van advent tot en met de vlucht naar Egypte verteld werden. Voor de tweede droom van Jozef en de vlucht naar Egypte, zie Matteüs 2: 13-15.
We hopen dat jullie ervan genoten hebben en danken iedereen voor de positieve en ondersteunende reacties die we hebben mogen ontvangen.
Alwin en Bas Meisters hebben samen de verhaallijn van de kerststal bedacht. De opstelling van alle taferelen werd verzorgd door Alwin Meisters. Hij heeft ook de foto’s gemaakt. Bas Meisters heeft de verhalen op papier gezet. Uit deze samenwerking is dit unieke project ontstaan, dat inmiddels tot ver over de grenzen van onze Oud-Katholieke parochie Arnhem door velen wordt gevolgd.
Wilt u ons steunen? Dat kan! Voor volgend jaar zouden we de kerststal graag willen uitbreiden met een zwart schaap en met de mannen bij het kampvuur. U kunt hieraan een bijdrage leveren door een gift over te maken op bankrekening
NL50 TRIO 0320 5127 46 t.n.v. Parochie van de H. Willibrordus Arnhem
onder vermelding van ‘Gift kerststal.’